Pravila privatnosti

1. PRAĆENJE PODATAKA

Tvrtka “Limbox” d.o.o. je ovlaštena pohranjivati na Vašem računalu „kolačiće“ koji sadrže informacije o Korisniku koji se koriste radi uštede vremena Korisnika za vrijeme korištenja internetskih stranica Limbox.hr, radi praćenja i usmjeravanja Korisnikovih interesa s ciljem pružanja usluga prilagođenih svakom Korisniku. „Kolačići“ također prikupljaju neosobne informacije Korisnika. Limbox koristi treće agencije za pružanje usluge oglašavanja svojih usluga i proizvoda. Kao dio njihove usluge treće agencije mogu staviti odvojene „kolačiće“ na vaše računalo, nad kojima Limbox nema pristup ili kontrolu. Kod praćenja podataka koristimo Google Analytics “kolačiće” prve strane, a Korisnik može urediti postavke pretraživača kako bi odbio Google Analytics „kolačiće“ na: Google Opt-out Browser Add-on. Limbox može koristiti i druge standardne tehnologije za praćenje uporabe internetskih stranica i promocija, te može dozvoliti trećim pružateljima usluga korištenje ove metode u ime tvrtke Limbox.

2. POVJERLJIVOST PODATAKA TREĆIH INTERNETSKIH STRANICA

Ova Izjava o povjerljivosti podataka se odnosi samo na uporabu i objavljivanje informacija koje Limbox prikuplja od Korisnika. Druge internet stranice kojima se može pristupiti putem Limbox internet stranica, imaju svoje izjave o povjerljivosti i prikupljanju podataka te načinima njihovog korištenja i objavljivanja na njima. Limbox ne snosi odgovornost za načine i uvjete rada trećih strana.

3. REMARKETING

Za oglašavanje na mreži upotrebljavamo ponovni marketing u usluzi Google AdWords. Dobavljači treće strane, uključujući i Google, prikazuju naše oglase na web-lokacijama na cijelom internetu. Mi i dobavljači treće strane, uključujući i Google, koristimo kolačiće prve strane (primjerice, Google Analytics kolačić) i kolačiće treće strane (primjerice, DoubleClick kolačić) za optimiziranje i prikazivanje oglasa na temelju posjeta korisnika našoj web-lokaciji. Vi se kao korisnik možete isključiti iz usluge Google AdWords za oglašavanje na prikazivačkoj mreži te prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa.

Trebate ponudu?

Karakteristike, prednosti, tehničke informacije svih panela. Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.